Welke rol vervul jij binnen jouw organisatie? En is dat een rol die je goed past? Of voel je dat je niet helemaal op je plek zit, maar weet je niet hoe je nu verder moet? In zijn theatershow ‘Durf te gaan voor jouw loopbaan!’ laat Ralph je zien hoe jij regie houdt op je loopbaan, en zo jouw talenten het beste tot hun recht laat komen.

Pak regie!

Door middel van humor en muziek laat Ralph je nadenken over jouw talenten, en hoe je die nú kunt inzetten in je werk. Maar ook over jouw kansen op de arbeidsmarkt. Dat betekent niet dat je direct moet gaan solliciteren, maar wel dat je regie houdt op je loopbaan. Zodat jij het werk kunt doen dat jou het beste past, nu en in de toekomst.

De show brengt je

  • Een frisse kijk op mobiliteit.
  • Inzicht in hoe je jouw talenten kunt verkennen.
  • Handvatten voor het nemen én houden van regie in je loopbaan.
  • En natuurlijk een gezellige middag waarbij je op een andere manier met dit thema bezig kunt zijn.

Arbeidsmobiliteit in de organisatie

‘Durf te gaan voor jouw loopbaan!’ is een spin-off van onze theatershow ‘Stop met solliciteren, ga werken‘. Waar de oorspronkelijke show bedoeld is voor mensen die – soms noodgedwongen- op zoek zijn naar (ander) werk, is deze theatershow juist gericht op arbeidsmobiliteit: mensen in beweging krijgen en houden. Door medewerkers de ruimte te geven om zich te blijven ontwikkelen, zal vraag en aanbod binnen het bedrijf van nature beter op elkaar aansluiten. Het mooiste is om arbeidsmobiliteit een vast onderdeel te maken van de organisatiecultuur. Deze show kan daartoe de eerste aanzet zijn, of juist een katalysator.

Unieke setting

De theatershow is op vrijwel iedere locatie te spelen, maar de voorkeur gaat uit naar een theaterzaal. Deze sfeervolle setting haalt de bezoekers uit hun vaste omgeving en routine, en geeft ruimte voor nieuwe inzichten. Graag kijken we samen naar een geschikte locatie. Daarbij bespreken we ook de specifieke thema’s die binnen jouw organisatie spelen, zodat de show daar naadloos op aansluit.

Ook voor jouw organisatie

Wil je meer weten over de theatershow of gewoon een keer praten
over het stimuleren van mobiliteit binnen jouw organisatie?