Leren doe je door te ervaren. Om impact te maken en ervoor te zorgen dat nieuwe informatie je bij blijft, biedt ABGL verschillende theatershows. Collega Ralph Kolen combineert humor en arbeidsmobiliteit om de deelnemers te inspireren en met een nieuw verhaal weer de arbeidsmarkt op te sturen.

Durf te gaan voor jouw loopbaan

Welke rol vervul jij binnen jouw organisatie? En is dat een rol die je goed past? Of voel je dat je niet helemaal op je plek zit, maar weet je niet hoe je nu verder moet? In deze theatershow ‘Durf te gaan voor jouw loopbaan!’ Ralph je zien hoe jij regie houdt op je loopbaan, en zo jouw talenten het beste tot hun recht laat komen.

Alles over deze theatershow

 

Durf te gaan voor jouw loopbaan

Hoe krijg ik ze in beweging

Vragen als: ‘hoe ga ik om met mensen die niet willen?’ of ‘wat als mijn beste mensen als eerste gaan en ik met de rest blijf zitten? ‘en ‘hoe begin ik dit gesprek, zonder ze het gevoel te geven dat ik van ze af wil?’ vormen de basis voor deze theatershow. ‘Hoe krijg ik ze in beweging? is een show waarin Ralph Kolen wederom op zijn unieke manier leidinggevende meeneemt in het verleiden van de medewerkers om in beweging te komen.

Alles over deze theatershow

 

Durf te gaan voor jouw loopbaan

Stop met solliciteren, ga werken

Soms is het onvermijdelijk dat werknemer en werkgever afscheid moeten nemen van elkaar. Dit traject vraagt om een andere benadering. In zijn show ‘Stop met solliciteren, ga werken’ start Ralph Kolen bij de emoties die dit oproept, om je daarna meteen mee te nemen naar het reilen en zeilen op de huidige arbeidsmarkt. Een andere kijk op solliciteren en netwerken, uiteraard op zijn eigen manier in een show vol humor en muziek.

Alles over deze theatershow

 

Stop met solliciteren ga werken

Benieuwd naar de trainingen en workshops?

Naast de theatershows biedt ABGL een uitgebreid programma aan trainingen
en workshops