Het mobiliteitsdienstverband

Zet een succesvolle carrièrestap

Solliciteren tijdens het werken? Dat kan als medewerker bij ABGL. Met ons mobiliteitsdienstverband bieden we je de zekerheid van een dienstbetrekking terwijl we je ondersteunen om je volgende carrièrestap te realiseren.

Van werk naar werk met plezier

Je loopbaan geef je het liefst zelf vorm. Met de zekerheid van een dienstverband gecombineerd met de juiste en professionele loopbaancoaching zet je een volgende kansrijke carrièrestap. Dit is de kern van het mobiliteitsdienstverband. Onze professionele loopbaancoaches en loopbaanregisseurs bieden begeleiding op maat. Door middel van training, opleiding, coaching, detachering en interim-opdrachten word je opnieuw eigenaar van je eigen inzetbaarheid. Zo vervolg je aan het einde van het traject een carrière die voldoet aan je wensen en ambities.

Sandra Gerssen vertelt wat het mobiliteitsdienstverband haar bracht:

Lees wat het mobiliteitsdienstverband anderen bracht:

Lees de verhalen van onze ervaringsdeskundigen

Een carrière die voldoet aan je wensen en ambities kan ook de stap zijn om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. Wij onderzoeken samen met jou of het zelfstandig ondernemen bij je past.

Meer informatie over zelfstandig ondernemen

Het mobiliteitsdienstverband
een unieke één op één aanpak

Uiteindelijk ben jij degene die het vervolg van je loopbaan moet waarmaken. Met onze oorspronkelijke en resultaatgerichte aanpak gaat dat zeker lukken. Onze loopbaanregisseurs en coaches helpen je beter zicht krijgen op talenten, drijfveren en ambities. Competenties en ontwikkelpunten worden kracht en uitdagingen. Dit resulteert in een sterker inzicht en helpt je een droom te verwerkelijken.

Is het mobiliteitsdienstverband iets voor jou?

Download onze whitepaper. Hierin beantwoorden we de meest gestelde vragen en laten we ervaringsdeskundigen aan het woord. En we nemen je mee in onze werkwijze.

Vraag nu onze whitepaper aan

Meer weten over ABGL? De mensen die bij ABGL werken en de diensten die we aanbieden?

Vraag onze brochure aan

 

De vorm van jouw loopbaan

ABGL biedt met WILL, het instituut voor loopbaan en leiderschap een vol programma aan trainingen en workshops door heel het jaar heen. Zo blijf je je ontwikkelen, op de meest uiteenlopende gebieden. Van je LinkedIn-profiel tot aan assertiviteit, alles wat jou helpt om jouw loopbaan vorm te geven zoals je dit wilt.

Lees meer over WILL #94949

Gelijkwaardige arbeidsvoorwaarden, 100% ABP pensioenopbouw

Het complete mobiliteitsdienstverband doorloop je onder contract bij ABGL. Het vinden van een nieuwe baan vraagt immers fulltime inspanning. Dus jij solliciteert en wij bieden je de zekerheid van een dienstbetrekking. Wij volgen daarom bij de primaire arbeidsvoorwaarden – zoals salaris- en vakantieafspraken – de cao van je huidige werkgever én je ontvangt 100% ABP pensioenopbouw. Secundaire voorwaarden worden in overleg bepaald.

Is dit ook een oplossing voor jou? Doe de check!  #94949

Over ABGL en het mobiliteitsdienstverband

ABGL is weliswaar gevestigd in Born, Den Haag, Tilburg en Zwolle, maar is landelijk actief in het publieke domein. Het mobiliteitsdienstverband is een dienstbetrekking waarin je door middel van een compleet maatwerkprogramma van werk naar werk wordt begeleid, met de zekerheid van een dienstverband. Formeel kom je in dienst bij ABGL. Vanuit deze positie kun je gericht werken aan een nieuwe toekomst.

Een nieuwe baan vergt tijd en inspanning. Je wordt optimaal geholpen met adviezen op maat van je persoonlijke coach uit ons landelijke netwerk.

Onze mensen