Met ABGL naar buiten

De corona crisis heeft een enorme impact op ons leven en op ons werk. Het is een turbulente tijd die veel vragen oproept. Vragen op allerlei gebieden. En wellicht is het ook een tijd die die kansen biedt. Bij ABGL weten we als geen ander hoe het is om met onzekere tijden om te gaan. In deze periode bieden we dan ook graag de mogelijkheid aan voor een vrijblijvend adviesgesprek.

wandelen mobiliteitEen tijd van bezinning

We merken bij ABGL dat deze periode ook een tijd is van bezinning voor veel mensen. Het is een moment dat er over carrières en loopbanen wordt nagedacht. Wellicht leeft bij jou het gevoel dat jouw huidige functie niet meer zo goed past als voorheen, of heb je het gevoel dat jouw kwaliteiten niet tot hun recht komen of loop je op een andere manier vast in jouw carrière.

wandelen interimPlan een vrijblijvend gesprek

Onze adviseur (interim/mobiliteit) uit jouw regio plant met jou een afspraak in. Digitaal, wandelend met een koffie to go, telefonisch, wat voor jou het beste past. Onze adviseurs kennen inmiddels diverse mooie wandelgebieden waar ze ook graag met jou het gesprek aangaan. Uit ervaring blijkt dat wandelen en en met elkaar in gesprek gaan een hele goede combinatie is!

Interesse?

Heb jij interesse in een vrijblijvend adviesgesprek tijdens een fijne wandeling door een mooi duingebied of bosgebied? Of door het centrum met een lekkere koffie to go? Kom van je stoel en plan een afspraak in met een van onze adviseurs op het gebied van interim of mobiliteit. Bij je aanvraag kun je aangeven met wie je graag in gesprek gaat. Bekijk hier ons team: ons team

Laat hieronder je gegevens achter en er wordt contact opgenomen om een afspraak in te plannen.