Met ABGL naar buiten

De corona crisis heeft een enorme impact (gehad) op ons leven en op ons werk. Bij ABGL weten we als geen ander hoe het is om met veranderende tijden om te gaan. We bieden dan ook graag de mogelijkheid aan voor een vrijblijvend adviesgesprek. Zit je nog op je plek bij je huidige werkgever of is het tijd voor wat nieuws? Is het ondernemerschap iets voor jou? Of wil je als interim-professional aan de slag?

wandelen mobiliteit

wandelen interimPlan een vrijblijvend gesprek

Onze adviseur (interim/mobiliteit) uit jouw regio plant met jou een afspraak in. Digitaal, wandelend met een koffie to go, telefonisch, wat voor jou het beste past. Onze adviseurs kennen inmiddels diverse mooie wandelgebieden waar ze ook graag met jou het gesprek aangaan. Uit ervaring blijkt dat wandelen en en met elkaar in gesprek gaan een hele goede combinatie is!

Interesse?

Heb jij interesse in een vrijblijvend adviesgesprek tijdens een fijne wandeling door een mooi duingebied of bosgebied? Of door het centrum met een lekkere koffie to go? Kom van je stoel en plan een afspraak in met een van onze adviseurs op het gebied van interim of mobiliteit. Bij je aanvraag kun je aangeven met wie je graag in gesprek gaat. Bekijk hier ons team: ons team

Laat hieronder je gegevens achter en er wordt contact opgenomen om een afspraak in te plannen.