ABGL interim profielen

Vanuit gemeenten uit heel Nederland krijgen we regelmatig interim opdrachten voor bijvoorbeeld een griffier, een hr manager of manager bedrijfsvoering. Daarom komen we altijd graag in gesprek met professionals die zich in deze profielen herkennen. Ben jij zo iemand? Zorg dat wij je al goed kennen zodat je als eerste in gesprek kan met jouw potentiële nieuwe opdrachtgever. Je kan op één van onderstaande profielen reageren of een open sollicitatie sturen.

Griffier

Als interim-griffier houd je je vooral bezig met algehele ondersteuning van de raad en de raadcommissies. Je bewaakt de kwaliteit van het politieke besluitvormingsproces en je ontwikkelt procedures.

Ambtelijk secretaris

Als ambtelijk secretaris ondersteun je de medezeggenschap. Je werkt in opdracht van de medezeggenschap en bent adviserend, faciliterend en/of coachend.

Hr-adviseur

Als interim hr-adviseur binnen een gemeente houd je je vooral bezig met het adviseren van het management op inhoudelijke en strategische hr-vraagstukken. Je vervult een rol als beleidsadviseur.

Verandermanager

ABGL zoekt voor haar opdrachtgevers interim-managers die veranderingen in de publieke sector mede vorm kunnen geven. Verandermanagers met strategische visie én met oog en hart voor mens en organisatie.

Manager bedrijfsvoering

Als manager Bedrijfsvoering ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van de organisatie op het gebied van financiën, P&O, huisvesting, ICT en facilitaire diensten.

Manager sociaal domein

De manager sociaal domein is als leidinggevende het boegbeeld van het organisatieonderdeel. Je bent een constructieve gesprekspartner van het bestuur en daarvoor signaleer je ontwikkelingen en knelpunten binnen het sociaal domein.

Bekijk de actuele opdrachten

Benieuwd naar actuele interim-opdrachten?

Bekijk de opdrachten #94949