Gedreven interim-professionals in het sociaal domein vind je bij ABGL

In een markt die continu in beweging is, wil je als organisatie snel kunnen schakelen door de nodige vakbekwame interim-professionals aan te trekken. ABGL heeft die hoogwaardige specialisten in huis die een essentiële impuls geven aan diverse ontwikkelingen en projecten binnen het sociaal domein.

Snel de goede match 

Wij gaan direct aan de slag met jouw verzoek en leggen meteen contact met geschikte interim-professionals. 

De perfecte professional 

Onze interim-professionals sociaal domein bieden de nodige flexibiliteit op het juiste moment.   

Fijne samenwerking 

Wij brengen onze partners en professionals graag samen om kennis, ervaring en kunde te delen. Het gaat om een goede relatie en synergie. 

Landelijk netwerk 

ABGL opereert landelijk en heeft een uitgebreid relatienetwerk met relevante contacten. Wij schakelen snel, in alle regio’s. 

Wie zoeken jullie? 

Onze sociaal domein interim-professionals zijn uitermate capabel om verschillende rollen op het niveau van midden- en hoger management te vervullen. Denk aan hr-adviseurs, hr-managers, teamleiders, verandermanagers, projectleiders en managers bedrijfsvoering.  


Oog voor professionals

Onze interim-professionals beschikken over een brede blik, relevante ervaring en de nodige kennis. ABGL kijkt verder; wij hebben aandacht voor werkgeluk, leren de mens achter de cv echt kennen en denken mee over gewenste carrières.

We bieden trainingen, cursussen en workshops aan, vakinhoudelijk en op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Met deze gedreven professionals maken wij ideale matches.

1. Inventariseren van de vraag

Inventariseren van de vraag

We beginnen met een uitgebreide kennismaking. Waar staan jullie voor als organisatie? Om welke functie gaat het? Welke opdracht ligt er? Wat moet de interim-professional in huis hebben? Wat voor soort persoon past bij jullie organisatie en de klus die geklaard moet worden? Is dat een aanpakker die de mouwen opstroopt of een inspirator die anderen motiveert en meekrijgt? Een sociale verbinder of een daadkrachtige leider? Door het uitvragen van al deze details ontstaat een duidelijk beeld. Zo weten wij naar wie we moeten zoeken. 

2. Voorstellen cv’s

Voorstellen cv’s

Wij stellen geen kandidaten voor onder het mom van ‘laten we het maar eens proberen’. En we zijn realistisch, wij beloven geen schapen met vijf poten. Wat we wél doen: onze kennis en ervaring inzetten om binnen ons netwerk die kandidaten te vinden die qua profiel, competenties en persoonlijkheid het beste passen bij jullie organisatie en de functie. Wij doen de voorgesprekken en streven ernaar om uiteindelijk de drie meest geschikte kandidaten voor te stellen. Inclusief onze duidelijke motivatie.

3. Kandidaten op gesprek

Kandidaten op gesprek

Jullie gaan in gesprek met de voorgestelde kandidaten. Nadien bespreken we eerlijk en transparant jullie bevindingen. Wat vonden jullie van de kandidaten? Wat hebben de gesprekken opgeleverd? En het belangrijkste: zit jullie man of vrouw ertussen? 

4. Aan de slag

Aan de slag

De ideale interim-professional is geselecteerd en gaat al snel bij jullie beginnen. Alle contractuele zaken nemen wij uiteraard op ons. En we houden contact, zodat onze samenwerking succesvol blijft. 

Het team

Wij hebben kennis van het sociaal domein en staan elke dag voor jullie klaar om de beste match te maken.

Neem contact op met team Interim >>

Kom netwerken!

ABGL is een organisatie die staat voor betrokkenheid en professionaliteit, wat zich uit in activiteiten zoals onze BoomBorrels. Tijdens deze netwerkmomenten staan kennismaking en verbinding centraal. Daarnaast komen ook serieuze onderwerpen binnen het werkveld aan bod. Het is een uitstekende gelegenheid om ons netwerk van opdrachtgevers en professionals te onderhouden en te vergroten. Kom ook eens netwerken!

Of bel met team Interim en bespreek de mogelijkheden van een succesvolle samenwerking.

Wij vinden de juiste interim-professional sociaal domein

Neem contact met ons op