Charlotte Muller: krijgt medewerkers in beweging

Charlotte Muller is op haar best wanneer ze face to face aan de slag kan met mensen. Hoe lastig de opdracht ook is, door haar open blik en transparante houding rondt deze interim hr-expert elke casus goed af. Laat je overtuigen van haar meerwaarde.

Wat onderscheidt Charlotte?

  • Zet meer dan 20 jaar hr-ervaring in voor jouw organisatie
  • Face to face met jouw leidinggevenden en jouw medewerkers op haar sterkst
  • Krijgt anderen in beweging

Interim hr-troubleshooter

Voor lastige gesprekken deinst deze hr-expert niet terug. Van reorganisatie tot langdurig verzuim: wanneer de accu leeg is, brengt Charlotte Muller nieuwe energie in de organisatie. Met een open, onbevooroordeelde blik gaat zij in gesprek met medewerkers. Duidelijk, vriendelijk en met geduld. Zo zet zij eventuele weerstand snel om in beweging.

Medewerkers willen worden gehoord en gezien. Ik luister goed naar ze en hoor ook wat er niet gezegd wordt.

Coachen en trainen

Zit jouw medewerker niet lekker in zijn vel? Of vallen de resultaten van het team de laatste tijd tegen? Naast interim opdrachten helpt Charlotte Muller jullie leidinggevenden en medewerkers met persoonlijke coaching en/of training vooruit. Individueel of als team: alles kan. Daarbij is eigen verantwoordelijkheid een kernpunt en zoomt ze regelmatig in op technieken als systemisch werken. Als hr-expert spiegelt Charlotte het gedrag van werknemers en helpt ze zo vastgeroeste patronen te doorbreken.

Charlotte Muller geeft jouw organisatie frisse energie.

Neem contact op