Antoon van Baal: interim-hr-manager voor jouw bedrijf

Antoon van BaalAntoon van Baal heeft al vele jaren ervaring als interim-hr-adviseur en -manager. Met zijn expertise en professionele blik vindt hij een uitstekende balans tussen het collectieve en het individuele belang. Hij sluit naadloos aan bij wat de organisatie vraagt.

Wat onderscheidt Antoon?

  • De combinatie van ondernemerschap, managementervaring en kennis van hr
  • Ervaring als hr-manager en -adviseur bij organisatieontwikkeling
  • Staat dicht bij mensen

Ervaren kijk op vraagstukken

Met een professionele en bekwame blik beoordeelt en verbetert Antoon jouw werkprocessen. Deze hr-manager deed onder meer ervaring op bij de veiligheidsregio’s, gemeente en waterschappen. Hij heeft een uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt en stond verschillende zorginstellingen veelvuldig bij. Zodoende kijkt Antoon moeiteloos met verschillende petten naar vraagstukken.

Hard op de inhoud, zacht op de relatie

Antoon is communicatief sterk, organisatiesensitief en heeft een goed gevoel voor onderlinge verhoudingen. Met een natuurlijk overwicht houdt hij zich charismatisch staande tussen verschillende partijen en belangen. Antoon wordt door collega’s gewaardeerd om zijn duidelijkheid en transparantie. Hij maakt moeilijke onderwerpen of slecht nieuws moeiteloos bespreekbaar, zonder daarbij de relatie in gevaar te brengen.

Maatschappelijk relevantie is voor mij heel belangrijk. Ik houd ervan om partijen bij elkaar te brengen in moeilijke omstandigheden en zo niet alleen tot goede resultaten, maar ook tot de beste samenwerking te komen.

Zelfstandig ondernemen

Als zelfstandig ondernemer weet Antoon alles van aanpakken. Zijn vakmanschap over hr-zaken, maar ook over zijn kennis van bijvoorbeeld een gemeenschappelijke regelingen van een kredietbank maken hem breed inzetbaar. Hij neemt verantwoordelijkheid voor resultaten, aanpakken en het samen slagen.

Haal met Antoon een interim hr-manager in huis waarop je kunt rekenen.