ABGL Interim-professionals

Een greep uit ons bestand:

Evert Bunt

Evert Bunt is een geboren diplomaat. “In mijn ogen zijn duurzame relaties in het openbaar bestuur van levensbelang. Alleen zo durf je op momenten van crisis blindelings op elkaar te vertrouwen.” aldus Evert.
Lees meer over Evert #94949

Charlotte Muller

Geen gesprek is te moeilijk voor Charlotte Muller. Deze interim-hr-expert is gericht op resultaat en is face-to-face op haar sterkst.
Lees meer over Charlotte #94949

Gerard Boluijt

Gerard Boluijt weet elke verhitte situatie weer te de-escaleren. Schakel hem in voor project-, programma- en lijnmanagement.
Lees meer over Gerard #94949

Antoon van Baal

Met een waslijst aan werkervaring weet Antoon van Baal als hr-manager een betekenisvolle bijdrage te leveren aan bijvoorbeeld jouw gemeente.
Lees meer over Antoon #94949

Ad Anthonissen

Als interim-griffier heeft Ad Anthonissen een breed zichtveld op jouw gemeente. Met deze professional haal je een rugzak aan ervaring in huis.
Lees meer over Ad #94949

Op zoek naar...

ABGL staat voor een mensgerichte aanpak. Wij kennen al onze interim-professionals dan ook persoonlijk. Onze professionals zijn direct inzetbaar en beschikken over de volgende kwaliteiten: ondernemend, creatief, communicatief, verbindend, energiek en omgevingsbewust.
Neem contact met ons op #94949