ABGL Interim

ABGL Interim richt zich op de publieke sector en is daarbij gespecialiseerd op het gebied van lokale overheid. Wij houden ons bezig met interim-activiteiten op het niveau van midden en hoger management. ABGL werkt landelijk en heeft haar reputatie als specialist op het gebied van arbeidsmobiliteit binnen de non-profitsector inmiddels bewezen. Met de onlangs gestarte interim tak verwachten wij onze opdrachtgevers en relaties een completer pakket aan te kunnen bieden. Zo zijn we alle partijen nog beter van dienst.

Creëer de juiste arbeidsdynamiek

De arbeidsmarkt in het publieke domein verandert voortdurend door fusies, bezuinigingen, decentralisaties en veranderingen in wet- en regelgeving. Vergroot uw aanpassingsvermogen en creëer de juiste arbeidsdynamiek in uw organisatie door de inzet van een ABGL Interim professional. ABGL koppelt ervaren en deskundige professionals aan uw organisatiedoelstellingen, voor een optimaal resultaat.

Focusgebieden

ABGL Interim

 

Management

Griffie

Hrm

ABGL leidt professionals naar interim-opdrachten

Bredere blik buiten de organisatie

Als u door de bomen het bos niet meer ziet, kan het nuttig zijn om objectieve inzichten te verkrijgen. Doordat een interim-professional geen historie heeft met een bedrijf is het vaak gemakkelijker om moeilijke vraagstukken aan te kaarten. Persoonlijke opvattingen spelen immers geen rol.

Waardevolle kennisoverdracht met een interim professional

Een interim-professional kan veel ervaring inzetten voor optimale kennisoverdracht binnen uw organisatie. De professional legt de verbinding tussen expertise en de doelstellingen en is daarom van grote waarde voor uw organisatie. Zo kunt u heel gericht anticiperen op ontwikkelingen binnen het overheidsdomein.

Uitgebreid netwerk

ABGL profiteert van een omvangrijke netwerk en kan daardoor in een mum van tijd gekwalificeerde medewerkers aan de juiste functie koppelen. Onze persoonlijke benadering zorgt ervoor dat we altijd een passende match vinden waarbij we persoonlijke ambities koppelen aan de doelstellingen van uw bedrijf.

Snel de juiste professional

ABGL is continue bezig om het netwerk te onderhouden en vergroten. Doordat wij onze professionals persoonlijk kennen, kunnen wij snel schakelen. Een grondige intake zorgt er in combinatie met onze persoonlijke benadering voor dat we de juiste en meest passende kandidaat aan u kunnen voorstellen.

Schijf van zes

Wij willen ons onderscheiden van de rest. We willen het anders doen, vernieuwend en verfrissend. We willen onze opdrachtgevers kwaliteit bieden en garanderen die door een aantal kwaliteitseisen van onszelf als organisatie, maar ook van onze professionals te vragen. Professionals met competenties die in deze tijd gevraagd worden.

Contact