Interim-management

ABGL Interim is een organisatie die zich richt op de non-profit sector. Wij zijn landelijk actief in ons specialisme op het terrein van lokale overheid en gemeenschappelijke regelingen. Met deze interim-tak bieden wij onze opdrachtgevers en relaties een completer pakket aan. Zo zijn we alle partijen nog beter van dienst.

Snel schakelen

Wij kennen onze professionals en onze professionals kennen ons. Wij zijn dagelijks aan de slag om ons netwerk te vergroten en te onderhouden. Aan de kant van onze opdrachtgevers én aan de kant van onze professionals. ABGL beschikt over een uitgebreid relatienetwerk met relevante contacten op beslissersniveau. Wij weten wat er speelt in de publieke sector en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Hierdoor zijn wij de vraagstelling van een organisatie vaak voor, waardoor we snel kunnen schakelen tussen opdrachtgever en professional.

Interim-opdrachten

Wij willen ons onderscheiden van de rest. ABGL is anders, vernieuwend en verfrissend. We willen onze opdrachtgevers kwaliteit bieden. Die garanderen we door kwaliteitseisen aan onszelf als organisatie te stellen, maar die kwaliteit ook van onze professionals te vragen. Professionals met competenties die in de huidige tijd gevraagd worden. De schijf van zes voor de interim professional. Ben jij die professional? Wij komen graag met je in contact!

Overzicht interim-profielen #94949

Persoonlijke kennismaking

Wij zien het als onze taak om voor iedere opdracht de juiste en meest passende kandidaat te vinden. Hiervoor is het belangrijk om een genuanceerd beeld van de interim professional te krijgen. Basis hiervoor is het persoonlijke kennismakingsgesprek, dat voor aanvang van elk traject plaatsvindt. We nemen natuurlijk je cv door, maar ook je werkervaring, competenties en de aanbevelingen en referenties die je meeneemt. Doel is om een goed beeld te krijgen van je persoonlijke drijfveren, normen, waarden en toekomstwensen.

De juiste opdracht

Het vinden van de juiste opdracht voor de professional is een zorgvuldige afweging van perspectieven, uitdagingen en expertise. Dit kan niet zonder goed inzicht in eigen kennis en vermogen. Volgens ons ontstaan de beste resultaten uit een goede samenwerking. Wij gaan dan ook uit van een wederkerige relatie tussen jou en onze interimadviseurs.

Programma op maat

Veel ZZP’ers hebben sterke behoefte aan de autonomie die bij het zelfstandig werken komt kijken. Tegelijkertijd is er vaak ook de behoefte om kennis bij te schaven, een keer overleg te kunnen plegen en gecoacht te worden. Wij ondersteunen de professionals in ons netwerk met een speciaal programma op maat. Geen verplichting, maar de keuzemogelijkheid om aan een of meerdere programmaonderdelen deel te nemen.

Kennis overdragen

Een interimopdracht betekent kennisoverdracht. Gebruik je jarenlange ervaring in de publieke sector om strategische veranderingen in een organisatie door te voeren en je netwerk uit te breiden. Terwijl je stappen zet naar de juiste opdracht bieden wij je vele extra’s, zoals coaching, netwerkbijeenkomsten of schaduwmanagement.

Neem contact op met team interim voor meer informatie

Team interim leert jou graag kennen

Voor organisaties

Bent u op zoek naar goede mensen die op interimbasis aan de slag gaan met uw opdracht? ABGL heeft een groot netwerk van professionals door heel het land.

Lees meer

Focusgebieden

Management

 

Sociaal Domein

 

Griffie

HRM

Werk jij straks samen met ABGL? #94949