ABGL evenementen

Samen met Geerts & Partners en MZ services vormen wij Yris. Yris organiseert regelmatig evenementen. Hieronder kun je de evenementen zien die op de planning staan. Wil je meer weten? Klik op een evenement waar je geïnteresseerd in bent.

Webinars

Het werkende webinar is een webinarserie van Yris. In deze serie duiken we samen met experts op hun vakgebied in thema’s die met werk te maken hebben. Van burn-out tot medezeggenschap en van politieke sensitiviteit tot diversiteit.

13 en 14 juni 2023 - VNG jaarcongres

Het VNG Jaarcongres zal in 2023 plaatsvinden in de gemeente Groningen. Dat werd bekend gemaakt tijdens het Jaarcongres 2022.

21 en 22 sept - Jaarcongres vereniging van Griffiers

Het bestuur van de vereniging heeft ervoor gekozen het jaarcongres in 2023 met een maand te vervroegen en aan te laten sluiten op het internationale symposium op 21 september.

21 en 22 sept - VGS Congres 2023

Op donderdag 21 en vrijdag 22 september 2023 vindt het jaarlijkse VGS congres plaats. De Vereniging van Gemeentesecretarissen stelt zich ten doel bij te dragen aan een continue verbetering van het functioneren van het openbaar bestuur in Nederland, met name op het terrein van het lokaal bestuur.